Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Arena Dergi Sonuçları

<< < (3/7) > >>

moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbemce bu tür kampanyalarda ilk site yöneticisinin arkadaşları akrabaları haberdar oluyordur.ben şahsen artık ilk gönderenin kazandığı kampanyalara katılmıyorum.

--- Alıntı sonu ---
güzel fikir doğru söylüyorsun

hako65:
tabiki haksızlık .aynı soyatlıların 10 kere kazanması hem o firma açısından da kötü bi durum müşteri güven duymuyor bu sefer. Lütfen arkadaşlar bi yarışmaya 50 kere katılmayın aç gözlülük iyi değil. herkeste kazansın ne olurki

timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbemce bu tür kampanyalarda ilk site yöneticisinin arkadaşları akrabaları haberdar oluyordur.ben şahsen artık ilk gönderenin kazandığı kampanyalara katılmıyorum.

--- Alıntı sonu ---

Yukarıda adı geçen kişileri iyi kötü tanıyorum.. Site yönetimi ile tanışlıklarının olduğunu düşünmüyorum.. ;)

timsah:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbence sorun sitenin başvurularda ip leri kontrol etmemesi. bütün bu tarz şeylerde bunlara bakılır halbuki, ama bu site kontrol etmiyor ve dolayısıyla hediyeler iki üç kişiye veriliyor.

--- Alıntı sonu ---

Bu konuda haklısınız.. Aynı IP, aynı adres, aynı soyisim gibi konulara dikkat etmeleri gerekir..

janeozlem:
tebrikler.ben kazanamamışım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git