50. üyemiz – TTAF Türkiye şekilli 2GB USB bellek   450. üyemiz - TTAF USB2.0 - DVI Monitör Çoklayıcı 1680x1050 
100. üyemiz – TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık   500. üyemiz - TTAF iPhone 3G/S kılıfı 
150. üyemiz – TTAF dizüstü bilgisayar koruyucu diz minderi   550. üyemiz - TTAF dizüstü bilgisayar koruyucu diz minderi 
200. üyemiz – TTAF iPhone 3G/S kılıfı   600. üyemiz - TTAF evrensel priz adaptörü EEC-150 
250. üyemiz – TTAF USB2.0 - DVI Monitör Çoklayıcı 1680x1050   650. üyemiz - TTAF Türkiye şekilli 2GB USB bellek 
300. üyemiz – TTAF evrensel priz adaptörü EEC-150   700. üyemiz - TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık 
350. üyemiz – TomTom XL Europe navigasyon cihazı
   750. üyemiz - TTAF iPhone 3G/S kılıfı 
400. üyemiz – TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık   kazanacaklar...  

350. üyemiz – TomTom XL Europe navigasyon cihazı
Şu çıksa yeter bana 

daha ne çıksın ya 

yeter bana derken mütevazi  bişey söyliycen sandım

aynen benimde gözüm navigasyonda ama pek okadar şanslı olduğumu sanmıyorum 

Valla kargo işi bozuyor.Bt netten daha öncede kazandım aras kargo ile gelen ve en az 6 lira ödiyeceğiniz bir kargo ucreti :S

Valla kargo işi bozuyor.Bt netten daha öncede kazandım aras kargo ile gelen ve en az 6 lira ödiyeceğiniz bir kargo ucreti :S
artık en az 8 TL  oldu malesef   

valla kazanalımda 15 tl de vermeye razıyım kargoya  

herkesin niyeti navigasyon aleti sanırsam hayırlısı hak eden kazansın diyelim 

bende katıldım soru ve cevap için teşekkürler  

7 Kasım 2009 Soruları
Soru 1) ESET’in araştırmasına göre ekim ayı içerisinde en büyük tehdit hangi solucan türü oldu? 
Win32/Conficker
Win32/PSW
Win32/PS3

Soru 2) Toyota hangi modelinin üretimindeki karbondioksit oranını dengelemek için yeni çiçek türleri geliştirdi? 
Yaris
Prius
Venza

Soru 3) Google’ın yeni tanıttığı ürününün adı nedir? 
Google Gameboard
Google Dashboard
Google Meshboard

Soru 4) 4. nesil iPhone’da hangi özelliğin gelmesi bekleniyor? 
WiMax
Parmak izi tanıma
RFID

Soru 5) Paro terapi robotunu hangi şirket geliştirmiş? 
AINA
AIGO
AIST