Gönderen Konu: presence | Kazandıklarım  (Okunma sayısı 8822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
Ynt: presence | Kazandıklarım
« Yanıtla #10 : 07 Kasım 2009, 11:43:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
canım listen uzasın derken bir anda uzadı gitti:) şansın zaten bolmuş daha da bol olsun canım :) eşininde seninde..

teşekkürler her daim herkesin gönlünce olsun hediyeler ne diyeyim bizimkisi biraz şans biraz da bilgi genelde bilgi yarışmalarından kazandım ödülleri :)

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 09 Kasım 2009, 11:56:07 »
tebrikler güle güle kullan :D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2009, 14:06:14 »
Tebrikler ayrıca bu öğrendegel sitesine nedense önyargıyla bakıyorum,o yüzden de katılmıyorum.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2009, 14:14:37 »
Tebrikler ayrıca bu öğrendegel sitesine nedense önyargıyla bakıyorum,o yüzden de katılmıyorum.

valla ben bir yıldır bu siteden birçok ödül kazandım hepsi  de geldi  en son 1000 tl hediye çekini bekliyorum yarışma geçen hafta bitmişti bu hafta içi gelir sanırım bence ön yargı ile bakma bilgine güveniyorsan kazanırsın

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 18 Kasım 2009, 16:00:34 »
penguenden mısır
BTnet den elektrik adaptörü

beklediklerim 7 uzmandan Şampuan seti  Doğadan Çay

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
presence talk to change
« Yanıtla #15 : 28 Ocak 2010, 14:50:56 »
arkadaşlar talk to change den ipod nano 8 gb kazanmışım adres bilgilerimi gönderdim tnt ile 8-10 hafta da göndereceklerini söylediler

Congratulations, you have won a iPod!

Dear Esat Yasar,

Could you send us your personal data (name, address & telephone number), so we can send you your prize. Our prizes are sent by TNT, please note that they only deliver during office hours. Please take into account that the delivery can take up to eight weeks.

Would you like to have the chance to win more prizes in the future? Be sure to keep entering our surveys!

Kind regards,
TalkToChange

Nos félicitations ! Vous êtes le gagnant d' un iPod!

Bonjour Esat Yasar,

Pourriez-vous nous envoyer vos coordonnées (nom, adresse & n° de téléphone), afin que nous puissions vous faire parvenir votre cadeau? Celui-ci sera envoyé avec le service express TNT, qui le livrera pendant les heures de bureau. Prier de tenir compte d'un délai de livraison de six à huit semaines.

Vous souhaitez avoir la chance de remporter d'autres cadeaux à l'avenir ? Facile, il vous suffit de continuer à participer à nos enquêtes !

Bien à vous,
TalkToChange

Gefeliciteerd, u heeft een iPod gewonnen!

Beste Esat Yasar,

Kunt u uw gegevens (naam, adres & telefoonnummer) doorsturen, zodat wij uw prijs kunnen opsturen. De prijzen worden steeds opgestuurd via TNT. Gelieve er rekening mee te houden dat zij enkel tijdens de kantooruren leveren. Gelieve rekening te houden met een leveringstijd van zes tot acht weken.

Wilt u in de toekomst nog prijzen winnen? Dat kan, blijf deelnemen aan onze vragenlijsten!

Met vriendelijke groeten,
TalkToChange

U ontvangt dit bericht omdat uw gegevens op de website Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) werden ingegeven. Hierdoor kan u door InSites Consulting gecontacteerd worden om deel te nemen aan internet gerelateerde onderzoeken. Indien dit niet de bedoeling is kan u via deze link aangeven dat u niet meer wenst mee te werken.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: presence talk to change
« Yanıtla #16 : 28 Ocak 2010, 14:53:11 »
Tebrikler. Ne yaptında kazandın  ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 28 Ocak 2010, 14:54:04 »
Tebrikler Arkadaşım  ;D

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 28 Ocak 2010, 14:54:18 »
Tebrikler. Ne yaptında kazandın  ;D

onu bende anlamadım aslında ilk başta yalan sandım ama mailime cevap gelince şaşırdım cevap gönderen kişiyi araştırdım linkeldn profili var enteresan geldi yurtdışı ilk ödülüm gelirse :)

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 28 Ocak 2010, 14:54:36 »
Tebrikler Arkadaşım  ;D

teşekkürler darısı başınıza