Diğer > Serbest Kürsü

Az bilinen gelmiş geçmiş efsane ürünler,

<< < (17/29) > >>

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineskiden sigara paketlerinin içindeki gri kaplama gümüş diye söylenti çıkmıştı.sigara pakedinin gümüş kısmını 1 kilo getirene şu kadar para diye ortada dedikodu vardı.kaç kilo topladım avcumu yaladım  :D

--- Alıntı sonu ---
her bölgede ayrı speküle edildi o kampanya satış artttırmak için ege bölgesinde marlboro
paketi toplattırdılar insanlara 90 yılında güya sakat arabası verilecek dendi verilmedi doğal
olarak bir ara da paket altı etiket renk şablonlarında 4 renk aynı olana 1 karton bedava  :) yalanını
çıkardılar...o günlerden ilginç bir reklam hikayesi gölge adam gazetesi promosyonlarıyla 80 lerde
ilgi çeken bir gazeteydi reklamlarında ege üniversitesinde okuyan bir tıp öğrencisini oynattı katıldım
burs kazandım o bursla okudum diyor reklamda...acaba doğrumu trabzonda nükleer tıp doktoru şu an,

klewx:
1991 yılı sonbaharı kent o vakit 80 gr.tablet çikolata üretiyor migrosta karton kutu ambalaj
içinde ve paket üstünde ilginç bir kampanya duyurusu kent çikolata boş poşeti gönderenler
arasında yapılacak çekilişle nevşehirde balonla gezi içeren seyahat hediye yaş sınırı yok,

kyigit:
eti bumbo da geri dönmüş.. geçen hafta okul kantininde gördüm

klewx:
artan maliyetler yüzünden malesef dönselerde eski gramaj ve aromaları yok 80 lerin tadıda
yok negro iyice küçüldü ve rahmetli michael jackson gibi gittikçe rengi açılıyor ve 80 gr.
ülker antep kare bu sezon 70 gr.

J3askan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinışa-sunulsun-eti
Çok severdim neydi diye aratinca bunu buldum
eti bumbo da geri dönmüş.. geçen hafta okul kantininde gördüm

--- Alıntı sonu ---

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git