Diğer > Serbest Kürsü
Az bilinen gelmiş geçmiş efsane ürünler,
ylmznesli:
Gofy Gofreti gorunce icim ciz etti yaa :( meybuz da kezaaa benim kucuklugumun enfes tadlarindandir :P
klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyumiyum sakız şekerler vardı ya, tüm paramı onlara yatırıyordum sanırım :)
--- Alıntı sonu ---
nette herkes yumiyum diyor çok eski bir ürün değil aslında tofitanın kent kurnazlığıyla
farklı şekildeki şeker ürünü mesela nestle nin 84 te kutusunda arap kızı resmi olan parmak
jelatin sargılı çikolataları vardı çok satan ve izmir den bir pastane markası al-ga çikolatalı
gofret yine izmit firması aykent çikoret gofret 80 lerin efsanesidir doğan ve aykent bisküvi
bu iki izmit firması son derece kaliteli ürün üretmelerine rağmen iç piyasada tutunamadılar
aykent şimdilerde kırklareli firması oldu bu arada,
nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyumiyum sakız şekerler vardı ya, tüm paramı onlara yatırıyordum sanırım :)
--- Alıntı sonu ---
nette herkes yumiyum diyor çok eski bir ürün değil aslında tofitanın kent kurnazlığıyla
farklı şekildeki şeker ürünü mesela nestle nin 84 te kutusunda arap kızı resmi olan parmak
jelatin sargılı çikolataları vardı çok satan ve izmir den bir pastane markası al-ga çikolatalı
gofret yine izmit firması aykent çikoret gofret 80 lerin efsanesidir doğan ve aykent bisküvi
bu iki izmit firması son derece kaliteli ürün üretmelerine rağmen iç piyasada tutunamadılar
aykent şimdilerde kırklareli firması oldu bu arada,
--- Alıntı sonu ---
oh yaaa, son zamanlarda ilk kez ortamın en genci moduna girdim ;D ;D
halehan:
Ozaman topitop,lolipop,pinokyo bisiklet,disdipi disdipi gördünmü kartopu aldın ördünmü,lee cooper efsaneydi yaaa
klewx:
kent barbi çikolatalı bisküvi bar ında 86 da melodisi kulakta kalır bir reklam single ı vardı sonra cici
doremi ninde 4 kenarı 4 farklı renkli çikolata nette fazla bilinmez bunlar,
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git