Diğer > Serbest Kürsü

Az bilinen gelmiş geçmiş efsane ürünler,

<< < (3/29) > >>

halehan:
Eti puf dış jelatini tırnak ütüsü yapıp defter aralarında saklamalar,peçete koleksiyonları,anket defterleri,leblebi tozları,şak şak oyuncakları daha neler neler valla negüzeldi çocuklugumuz.minik kutucuklarda renkli kolonyalar.

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpamko  tombi cips

--- Alıntı sonu ---
pamko lezzet firmasının tatsız tuzsuz ürünüydü çok satmasının sebebi ucuz olması
tombi ülkerin yarattığı türk cips tarihinin ilk efsanesidir 87 de 5 tombi üst poşetinin üst
yarısını gönderene rahmetli Adile Naşit imzalı masallı takvimler gönderildi katılanlara tabi,
tombi nin sürpriz efsanesi pop kebaptır ve 90 yılında yaptığı onbinlerce hediye veren çekilişi
unutmak imkansız 2001 de son yılında 5 dinozor kartına ilk 2000 kişiye bmx verdi bana 7 tane
çıktı kampanyaya tam inanmadığımdan fazla asılmamıştım,

anvil:
neleri hatırlıyon arkadaş yaaa.

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinneleri hatırlıyon arkadaş yaaa.

--- Alıntı sonu ---
5 yaşında 83 lerde bizim o zaman toptan perakende dükkanı vardı...cama meysu
kampanya afişi asılırken tutulduk o gün bugün gidiyor ondan bile tişört aldığımı bilirim ama
bugün olsa elbezi olur çöp...o dönem çekiliş adabını büyüklerimizin yanında öğrendik ben
çocukken ancak çiklet,içecek çekilişlerine katılabildim,

anvil:
benim ilk hatırladığım lever italya 90a gönderiyordu. ev de stadın orada, lever stand kurmuştu. ben de katılmıştım. 3 sayıyla mı 5 sayıyla mı ne kaçırmıştım.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

bundan başka katıldıklarım olmuştur ama sonuçlarını hiç takip etmemişimdir  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git