0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hanginiz kazancak bi 10 gün kadar kadar daha geçsin kazanamayan olursa bilgilerini göndersin onlar içinde deneriz..
bana hanginiz kazancak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynen bende kazanamayanlar için yarışıyorum kesin öledir.Sırıtmama bakma şaka yapmıyorum,kazanırsak kimin adına kazanacağımı anlarsın tamam tamam melos yazmış zaten.başarılar dilerim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynen bende kazanamayanlar için yarışıyorum kesin öledir.Sırıtmama bakma şaka yapmıyorum,kazanırsak kimin adına kazanacağımı anlarsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynen bende kazanamayanlar için yarışıyorum kesin öledir.
Aynen bende kazanamayanlar için yarışıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana hanginiz kazancak bi 10 gün kadar kadar daha geçsin kazanamayan olursa bilgilerini göndersin onlar içinde deneriz..Teşekkürler,iyi niyetinize..