banada gelmiş nasıl olduysa:) katılmak istiyorum demek yeterli herhalde. katılmaya katılmaya unuttum yaa
nihayet gelmiş fikri muhim
gliss aşığı bana gliss katılım anketi gelmiş şampuanına bayılıyorum inşallahh tüm seriyi gönderirler
bana da gelmiş.. million gloss çeşidi gelecek sadece de siz onu mu kullanıyorsunuz?
gliss aşığı bana gliss katılım anketi gelmiş şampuanına bayılıyorum inşallahh tüm seriyi gönderirler
bana da gelmiş.. million gloss çeşidi gelecek sadece de siz onu mu kullanıyorsunuz?
million glossun turkuaz olanı gelicek ama katılmak istiyoruma tıkladıktan sonra gelen ekranda hep şampuandan bahsediyor herhalde sadece şampuanını göndericekler ben yaklaşık 1 yıldır hep onu kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım.Umarım ama sadece şampuan diildir hadi razıyım şampuan göndersinler ama yanındaki gelicek olan hediye çekleriyle serinin diğer saç kremi maskesi veya sıvı saç kreminide alabilelim %50 indirimli gene muhtemelen migros çeki olur içinde
Ben de gliss siyah serisini kullanıyorum çok memnunum bana da katılım maili gelmiş turkuazı ilk defa deneyeceğim bakalım
Arkadaşlar mail sayfasına mi yolluyorlar yoksa

fikri mühim de ki mühim sayfama mi yolluyorlar.
bana niye mail gelimiyor yav
Telden giriyorum ekran kucuk . Bana mail gelmiş fikri mühim sayfasında sadece katılmak istiyorma bastım baska birşey yapılacak mi